Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Nieuw Unicum genomineerd:

Beste Werkgevers Award 2015

Geplaatst op 15-07-2015

Nieuw Unicum maakt kans op de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’, want ze is een van de 50 genomineerden. De genomineerden zijn onderverdeeld in organisaties met meer en organisaties met minder dan 1000 medewerkers. Nieuw Unicum valt onder de eerste categorie. Het Beste Werkgevers Onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland.

 

Het Beste Werkgevers Onderzoek is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Dit jaar beoordeelden 314.218 medewerkers hun werkgever. Alle organisaties hebben een door Effectory op maat gemaakt medewerkersonderzoek of quickscan laten uitvoeren onder hun medewerkers. De uiteindelijke positie in de top 50 wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score.

 

In ieder onderzoek zijn zes vragen opgenomen waarmee wordt aangetoond hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren. Deze Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering.

Dinsdag 6 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaars bekend in Amsterdam.


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden