Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Kom helpen snoeien

op zaterdag 26 september 2015

Geplaatst op 09-09-2015

Zin om uw handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht?
Kom dan zaterdagochtend 26 september 2015 naar Nieuw Unicum aan de Zandvoortselaan 165 in Zandvoort. We gaan met een groep enthousiaste vrijwilligers wederom aan de slag om het Schelpenpad nog beter geschikt te maken voor rolstoelgebruikers.
Het mooie zomerweer van de afgelopen maanden was gunstig voor de groei, maar dit is het uitzicht niet ten goede gekomen! Het is dus hard nodig om te snoeien.

We verzamelen op zaterdag 26 september om 9.30 uur aan het begin van het Schelpenpad achterop het terrein van Nieuw Unicum. Om 12.00 uur sluiten we af met een gezamenlijke lunch, u aangeboden door Nieuw Unicum.

 

Over Nieuw Unicum en Landschap Noord-Holland
Nieuw Unicum biedt onderdak aan ruim 250 cliënten, met name aan mensen met ziekte MS. De meesten kunnen zich alleen per rolstoel verplaatsen. Een tocht over het vriendelijk glooiend Schelpenpad naar het uitzichtpunt over de duinen is een geliefd uitstapje voor cliënten en hun bezoek. Landschap Noord-Holland helpt mee dit Schelpenpad begaanbaar houden door gereedschap en handschoenen beschikbaar te stellen. 

 

Aanmelden
Wilt u meehelpen? Geeft u zich dan op bij Angelique van Deursen, a.van.deursen@nieuwunicum.nl, tel. 06-13352688.


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden