Terug

Feestelijke opening boerderij

De vernieuwde Boerderij is feestelijk in gebruikgenomen. Het de eer aan bewoner Guus om het lint dat voor de toegangsdeuren hing door te knippen. Vervolgens kon iedereen binnen een kijkje nemen en daar was veel animo voor. Na afloop was er een drankje en een toastje met versgerookte zalm of paling.

De Boerderij bestaat uit drie ruimtes: kookstudio, atelier en een multifunctionele ruimte. Eigenlijk had de Boerderij al maanden eerder geopend moeten zijn, maar de najaarsstorm gooide roet in het eten; er viel precies een boom op het dagbestedingscentrum.

Naast de Boerderij zijn er nog meer locaties in gebruik voor activiteiten, zo hebben we een sport & spel ruimte, een fitness zaal, een kweekkas, diverse ruimtes voor kleinschalige activiteiten en drie locaties in Zandvoort-Noord. Ook op de Brinck organiseren we activiteiten. Het dagbestedingsaanbod is echt maatwerk, want we sluiten zoveel mogelijk aans op de interesses van de bewoners. We zijn heel blij dat we nu alsnog open zijn en er weer een centrale plek op de hoofdlocatie is voor activiteiten.