Terug

RvB presenteert ambitieus Jaarplan bij goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst

Meer dan 100 medewerkers, bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers waren donderdagmiddag 11 januari j.l. op de Brinck en online aanwezig om te proosten op een gezond 2024. Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst presenteerden de bestuurders van Nieuw Unicum, Maaike de Vries en Anne-Marie Jasper, het Jaarplan voor 2024.

Onder het genot van een hapje en een drankje nam iedereen kennis van de goede voornemens. In 2023 zijn veel zaken in gang gezet die in 2024 worden voortgezet.

Onze doelen

“In het Jaarplan staan onder meer de doelen voor 2024 en hoe we die samen gaan realiseren’, lichtte Maaike toe. “Zo werken we verder aan het professionaliseren van zorg en ondersteuning aan bewoners, implementeren we het nieuwe concept voor smaakvolle en verse voeding, verzorgen we een passend en vernieuwend dagbestedingsbeleid en versterken we onze bedrijfsvoering.”

Werving en behoud van medewerkers

“Ook zetten we alles op alles om medewerkers te werven en te houden”, benadrukte Anne-Marie. “We hebben hen hard nodig bij het bereiken van onze doelen. Verder werken we aan een officiële erkenning van het MS Expertisecentrum en het opzetten van het Kennisnetwerk MS.”

Sportief jaar

“Met verschillende teams van bewoners en medewerkers halen we hopelijk de komende maanden in verschillende sportieve events geld op voor nieuwe motomeds voor onze bewoners”, aldus Maaike. “Dat doen we samen met de stichting Vrienden van Nieuw Unicum. Met positieve energie kijken we uit naar een sportief en gezond 2024”, besloot Anne-Marie. “We maken er samen een mooi jaar van!”

Klik hier voor het inspirerende Jaarplan.