Terug

Premièrefeest op de Brinck

Donderdagmiddag 29 juni was de Brinck voor even omgetoverd tot bioscoop. Want toen was de officiële première voor de rondleidingsfilm én de lancering van de nieuwe website van Nieuw Unicum!

Heel veel bewoners en medewerkers hebben meegewerkt als figurant in de film en als model in de verschillende fotoshoots. Zij werden deze middag extra in het zonnetje gezet. Zo was er een speciale ruimte gereserveerd voor deze VIP-gasten en werden ze gefotografeerd op de rode loper.

We vierden deze middag dat de nieuwe website officieel gelanceerd werd. Deze heeft een frisse eigentijdse lay-out gekregen: de pagina’s zijn overzichtelijk, logisch opgebouwd én toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor onze doelgroepen.

Ook hebben we samen met de bewoners en medewerkers een prachtige rondleidingsfilm weten te realiseren. Deze film is ontwikkeld voor geïnteresseerden en potentiële bewoners zodat zij – naast de nieuwe website – op een laagdrempelige manier een goed beeld krijgen van de mogelijkheden binnen Nieuw Unicum.