Terug

Formule 1: Zandvoort op slot van 1 tot en met 4 september

Nog even en het is weer zover: Het Dutch Grand Prix spektakel op het circuit in Zandvoort gaat van start op donderdag 1 september a.s. en duurt het hele weekend.

Bezoek raden we deze periode af te komen

Van 1 tot en met 4 september gaat Zandvoort op slot. Dit betekent dat u met de auto de locaties van Nieuw Unicum niet kunt bereiken zonder een hiervoor speciaal aangevraagd doorlaatbewijs. Via een doorlaatbewijs kunnen mensen die in Zandvoort wonen of werken wel toegang krijgen. Helaas beschikken wij niet over doorlaatbewijzen voor bezoek, mantelzorg en familie en kunnen deze niet voor u regelen. Voor de genoemde periode raden wij u af om bewoners van onze locaties in Zandvoort te bezoeken. Er wordt een grote verkeersdrukte verwacht en er is in het dorp nauwelijks parkeergelegenheid. Wilt u toch op bezoek komen, kom dan op de fiets.

De hoofdlocatie is tot en met donderdag 1 september te bereiken. Daarna is een doorlaatbewijs noodzakelijk. De locaties in Zandvoort Centrum en Noord kun je tot en met woensdag 31 augustus bereiken zonder doorlaatbewijs.

Openbaar Vervoer (OV)

Het openbaar vervoer is beperkt en anders georganiseerd. Kijkt u voor wijzigingen hiervoor op 9292.nl

Voor de fans

Speciaal voor de racefans is er op de Brinck een groot tv-scherm op. Daarnaast hebben wij voor onze bewoners een feestelijk programma, met een knipoog naar de F1. Een aantal bewoners gaan zelfs met een team van medewerkers naar de speciale rolstoeltoegankelijke tribune bij het circuit. Wat een feest!

Mocht u nog vragen hebben (niet het aanvragen van doorlaatbewijzen), kijk dan op de website van de gemeente Zandvoort of neem contact op met ons via : Formule1@nieuwunicum.nl.