Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Zandvoortselaan dicht:

van 27 oktober tot en met 16 november 2014

Geplaatst op 19-09-2014

Wat: Nieuw Unicum slecht bereikbaar door afsluiting van deel van de Zandvoortselaan
Wanneer: Van 27 oktober tot en met 16 november 2014
Waar: Vanaf het kruispunt in Bentveld (Bentveldweg) en de rotonde bij Nieuw Unicum. Omleiding gemotoriseerd verkeer via Zeeweg.
Waarom: Noodzakelijke werkzaamheden aan rijbaan, fietspaden en verlichting

 

Verkeer:
Tijdens de afsluiting wordt gemotoriseerd verkeer via de Zeeweg geleid. Fietsers kunnen de oude trambaan gebruiken. Bus 80 rijdt van en naar Zandvoort over de Zeeweg en er rijden vervolgens vanuit Zandvoort busjes tot de rotonde. Vanuit Heemstede stopt de bus bij zorgcentrum Bodaan. Voetgangers en rolstoelgebruikers worden langs de werkzaamheden geleid.

 

Wat gaat er gebeuren?
De gehele rijbaan wordt vervangen, want die is in slechte staat. Beide fietspaden worden aangepakt, net als de verlichting die LED gaat worden. De stoepen worden opnieuw betegeld, waarbij rekening gehouden wordt met rolstoelgebruikers. De diepe plassen (in de bochten naar de rotonde toe) die ontstonden na een regenbui, moeten straks tot het verleden behoren.

 

Meer informatie:
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze wegafsluiting dan kunt u terecht op de website van de Gemeente Zandvoort: www.zandvoort.nl/Inwoner/Verkeer_en_Vervoer/Reconstructie_Zandvoortselaan
Of bij uw contactpersoon in Nieuw Unicum. 


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden