Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

VGN bezoek Nieuw Unicum

Geplaatst op 19-02-2018

Frank Bluiminck, directeur VGN en Frits Mul, beleidsmedewerker VGN, zijn bij ons op werkbezoek geweest om kennis te nemen van het unieke karakter van Nieuw Unicum. We zijn blij met hun belangstelling en tevreden over het feit dat zij de gelegenheid hebben geboden zich zo uitgebreid door ons te laten informeren.

Naast een korte inleiding van Liesbeth Kooij kregen zij een uitgebreide toelichting op de werkwijze van Nieuw Unicum bij slikstoornissen waaronder de toepassing van het Fees-onderzoek (Flexibele Endoscopische Evaluatie van de Slikbeweging) door Leonie Ruhaak en een inleiding door Maaike Ouwerkerk over haar promotieonderzoek naar de effectiviteit van onze multidisciplinaire benadering bij MS-patiënten. In de rondleiding spraken ze met enkele cliënten waaronder deelnemers aan de Herensociëteit.

In het gesprek daarna hebben we uitgebreid van gedachten gewisseld over de bijzondere positie die Nieuw Unicum inneemt. De VGN was verrast door en onder de indruk van de complexiteit van de zorg en behandeling en toonde zich zeer bereid om ons waar mogelijk behulpzaam te zijn om er voor te zorgen dat onze unieke zorg ook in de toekomst geboden kan blijven worden.


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden