Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Tom Bank, nieuwe bestuurder Nieuw Unicum

Geplaatst op 09-08-2017

Wij zijn verheugd om te melden dat de heer Tom Bank door de Raad van Toezicht is benoemd tot bestuurder van Nieuw Unicum. Tom is per 18 september 2017 in dienst getreden en geeft hiermee invulling aan de taken en verantwoordelijkheden van deze functie.

Tom Bank begon zijn loopbaan in de zorg in de functie van ergotherapeut bij het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt in Rotterdam. Al in een vroeg stadium van zijn loopbaan heeft hij zich doorontwikkeld en diverse management- en directieposities vervuld binnen de zorgbranche. Tot aan zijn benoeming bij Nieuw Unicum is Tom werkzaam als directeur Algemene Zaken Poliklinieken bij GGZ Rivierduinen in Leiden.

Albert Cornelissen, voorzitter van de Raad van Toezicht van Nieuw Unicum: “Tom Bank heeft meerdere jaren relevante bestuurservaring in de ouderenzorg, revalidatiegeneeskunde en GGZ. Daarnaast is hij toezichthouder bij de Stichting Ouderen Huisvesting Rotterdam; een woningbouwvereniging gericht op 50-plussers, met bijzondere aandacht voor (kwetsbare) senioren. Wij zijn van mening dat Tom met zijn kennis, expertise en brede ervaring, een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkelingen en doelstellingen van Nieuw Unicum en hiermee ook de doorontwikkeling van het MS-expertisecentrum”.

Tom Bank heeft bij zijn benoeming aangegeven dat hij er naar uitkijkt om te starten bij Nieuw Unicum. “Dit is een unieke uitdaging om verder te bouwen aan de goede, kenmerkende elementen van Nieuw Unicum. Ik zet mij graag, samen met cliënten, medewerkers en stakeholders (zoals VUmc en Stichting MS Research) in voor de dienstverlening van Nieuw Unicum en het MS-expertisecentrum. Ik zie er zeer naar uit om leiding te geven aan deze innovatieve ontwikkelingen en samenwerking!”

Tom Bank volgt interim-bestuurder Suzan Vernie op. De Raad van Toezicht is haar erkentelijk voor haar uitstekende inzet over de afgelopen zeven maanden. 


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden