Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Samenwerkingsovereenkomst Zorgboodschap & Nieuw Unicum

Boodschappen tot in de koelkast bezorgd

Geplaatst op 28-03-2014

Op maandag 17 maart 2014 ondertekenden Juul Vredenbregt, directeur Zorgboodschap, en Peter Kühn, Raad van Bestuur Nieuw Unicum, een samenwerkingsovereenkomst van een jaar waarbij zorgafdelingen van Nieuw Unicum alle maaltijden en boodschappen bij Zorgboodschap bestellen. Daarnaast zal Zorgboodschap de Winkel op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum van assortiment voorzien en zal het lunchrestaurant en de catering haar bestellingen bij Zorgboodschap plaatsen. 

De zorgafdelingen bestellen zelf online de food en non-foodartikelen en de producten worden drie keer per week direct op de afdelingen bezorgd. Hetzelfde geldt voor de warme maaltijden voor de cliënten. De keuze voor cliënten in maaltijden is groot (keuze uit 30 verschillende maaltijden per dag) en de maaltijden worden per stuk verpakt. Ook de dieetmaaltijden (keuze uit 15 maaltijden) en vegetarische varianten worden door Zorgboodschap geleverd. Er is een seizoenscyclus voor de warme maaltijd ingevoerd, wat betekent dat de cliënten van Nieuw Unicum vier keer per jaar kunnen kiezen uit nieuwe gerechten, afgestemd op het jaargetijde.

Naast het afleveren van de boodschappen en de maaltijden op de zorgafdelingen is het ook een voordeel dat de afdelingen zelf de bestellingen én de kosten in de hand hebben. Aan de samenwerking ging een degen proefperiode van start, waarbij het online bestelprogramma aangepast is aan de wensen van Nieuw Unicum.


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden