Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Nieuw Unicum eerste prijs Vernet Health Ranking!

Geplaatst op 15-03-2017

~~

Nieuw Unicum heeft op donderdag 9 maart jl. in Amersfoort de Vernet Health Award  in ontvangst mogen nemen voor haar verzuimbeleid en de verzuimresultaten die in 2016 behaald zijn. Dit betreft de jaarlijkse ranglijst van kennisnetwerk en onderzoeksbureau Vernet in Amsterdam van de verzuimprestaties onder zorginstellingen.

De Vernet Health Ranking geeft met een rapportcijfer weer hoe organisaties in de zorgsector presteren op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Dat gebeurt voor vier branches: Ziekenhuizen, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg en Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuiszorg. De berekening is gebaseerd op een aantal indicatoren, zoals het verzuimpercentage, de duur van het verzuim en de verzuimkosten per medewerker.
Binnen de gehandicaptenzorg heeft Nieuw Unicum het laagste verzuim en geldt ons verzuimbeleid als best-practice waarmee ons verzuimbeleid een voorbeeld is voor andere zorginstellingen.

Deze prijs hebben we alleen kunnen ontvangen omdat iedereen binnen Nieuw Unicum bereid is om de eigen verantwoordelijkheid te nemen voor het werk en de eigen inzetbaarheid. Het is dus een prijs die waar we gezamenlijk aan hebben bijgedragen en waar we met elkaar ongelofelijk trots op mogen zijn. Een terechte plaats en we zullen er alles aan doen om deze koppositie te behouden!

 


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden