Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Bezoekmogelijkheid hoofdlocatie

op een veilige manier

Geplaatst op 07-05-2020

We doen er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de veiligheid van onze bewoners en medewerkers zo veel als mogelijk is te waarborgen. Daarom zijn alle locaties van Nieuw Unicum, in navolging van de landelijke adviezen, al enige tijd gesloten voor bezoek. Maar wij zien dat het bezoekverbod tot hele verdrietige situaties leidt. Daarom is er op de hoofdlocatie, sinds een week, in een losstaand gebouw een bezoekkamer ingericht. Daar kan familie gezellig op bezoek komen en samen met de bewoner aan een tafel zitten, maar wel gescheiden door een (plexiglas) scherm. Er is een mogelijkheid om een kopje koffie of thee zetten en voor kinderen is er een speelplek.

Veiligheid voor alles
Er zijn een aantal regels opgesteld om het bezoek veilig te laten verlopen. Deze zijn al met de mantelzorgers gecommuniceerd. Het bezoek krijgt een half uur om elkaar te ontmoeten, maar er wordt een uur ingepland zodat er voldoende tijd is voor de wisseling, schoonmaak etc.

Hartverwarmende reacties
Er wordt enorm veel gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. De ruimte is 7 dagen in de week in gebruik. In het gastenboek zijn hartverwarmende reacties te lezen van bezoekers die nu eindelijk hun naaste weer hebben kunnen ontmoeten.

Wilt u op bezoek komen?
Als u op bezoek wilt komen, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar: bezoek@nieuwunicum.nl. Geef uw naam door, voor wie u komt en op welk hof/appartementnummer hij of zij verblijft en uw telefoonnummer zodat wij met u een afspraak kunnen plannen. U kunt de ruimte voor een half uur reserveren. Wij zorgen ervoor dat uw naaste op de juiste tijd aanwezig is.
Vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen, kan het iets langer duren voordat wij contact met u opnemen.

Buitenlocaties
Voor de buitenlocaties onderzoeken we nog hoe we hier bezoekregelingen kunnen treffen.


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden