Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen
U bent hier: Nieuws

HKZ-certificaat is behouden!

Louter sterke punten benoemd in eindrapport


Op 12 en 13 november heeft er een externe audit plaatsgevonden op basis van de HKZ-norm door DNV. DNV komt jaarlijks toetsen of wij het HKZ-kwaliteitskeurmerk mogen blijven voeren.

De auditor van DNV heeft gedurende deze twee dagen diverse gesprekken gevoerd, afdelingen bezocht en documenten gelezen van en over Nieuw Unicum. Daarnaast zijn er ook aantal processen bijgewoond: een overdracht van de afdeling Union, een cliëntbespreking van de afdeling Zandvoort-Noord en een overleg met betrekking tot de tijdelijk verblijf-plaatsen.

Dit jaar maakten de zorgafdelingen Merel-Vinken, Union en Zandvoort-Noord onderdeel uit van de externe audit. Verder zijn er gesprekken geweest met de bestuurder, de manager zorg & dagbesteding en hoofd zorg & dagbesteding, manager HR, hoofd opleidingen en de staffunctionaris kwaliteit.

Aan het einde van de auditdagen zijn de uitkomsten van de audit gepresenteerd aan alle betrokkenen. Daarin werden maar liefst 10 sterke punten benoemd waaronder complimenten voor bezochte zorgteams.

Nieuw Unicum locatie Zandvoort-Noord
Flemingstraat 31
2041 VW Zandvoort
Nieuw Unicum locatie Zandvoort-Centrum
Hogeweg 42
2042 GH Zandvoort
Nieuw Unicum locatie Haarlem
Hugo de Grootstraat 104
2037 RA Haarlem
Nieuw Unicum locatie Paulushof
Helmlaan 57-67
2015 LD Haarlem

Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2018 - alle rechten voorbehouden