Contact

Hier vind je de contactgegevens van onze woon- en zorglocaties. Ook staat hier een overzicht van veel gestelde vragen én antwoorden over Nieuw Unicum.

Hoe kunnen we je helpen?Onze locaties

Type

Hoofdlocatie

Zandvoortselaan 165, 2042 XK Zandvoort

Locatie Union

Zandvoortselaan 189, 2042 XL Zandvoort

Locatie Zandvoort-Centrum

Hogeweg 42, 2042 GH Zandvoort

Locatie Zandvoort-Noord

Flemingstraat 31, 2041 VW Zandvoort

Locatie Haarlem

Hugo de Grootstraat 104, 2037 RA Haarlem

Veel gestelde vragen en antwoorden

Nieuw Unicum biedt tijdelijk en langdurend verblijf aan volwassenen met complexe lichamelijke en ook cognitieve beperkingen. Vanuit onze opgebouwde expertise en jarenlange ervaring kiezen wij daarbinnen voor een focus op MS (multiple sclerose). Heb je vragen, neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling intake en opname. Zij helpen je graag verder.

Kijk op deze pagina of het antwoord op je vraag erbij staat. Zo niet, of heb je toch nog vragen, aarzel dan niet en neem contact op met onze medewerkers van de afdeling Intake & Opname. Je kunt ze op werkdagen mailen of bellen.

Bewoners (en mantelzorgers) die hun onvrede willen uiten en daar niet met betrokken personen in Nieuw Unicum uitkomen, kunnen met hun klacht terecht bij Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg (CBKZ). Dit is een extern bureau wat gespecialiseerd is in het opvangen en behandelen van klachten van bewoners in instellingen als Nieuw Unicum. Hiermee is een onafhankelijke afhandeling van de klacht gewaarborgd. Het bureau is per mail en telefonisch bereikbaar en op elke 1e woensdag van de maand in Nieuw Unicum aanwezig. Dit zijn de gegevens van het CBKZ: mail: klachten@cbkz.nl en telefoonnummer: 0183-682829.

Bij de zorg voor bewoners kunnen we altijd enthousiaste nieuwe collega’s inzetten. We hebben vast wel een functie die past bij jouw ervaring en interesse. Ook als je nog geen ervaring hebt in de zorg en graag een opleiding wilt volgen, helpen wij je graag verder. Kijk alvast op werkenbijnieuwunicum.nl of neem contact op met onze recruiter.

Klik hier voor een overzicht van al onze expertises. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Aarzel dan niet en neem contact op met onze medewerkers van de afdeling Intake & Opname. Je kunt ze op werkdagen mailen of bellen.

Ben je journalist en heb je vragen over Nieuw Unicum? Neem dan contact op met een van onze communicatieadviseurs. Dit kan per mail of telefonisch.

Zit je vraag er niet tussen?

Bel naar 023 – 576 12 12 of vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.